Chaja-dag
Een dag waarop deelnemers vrijblijvend kennis maken met workshops, waarin diverse creatieve en (ver)beeldende expressie vormen worden aangeboden. Meer weten? Klik hier.

Zingen voor je leven,  Koor Chaja
Zingen werkt bevrijdend, geeft energie! Bij dit koor staat meedoen aan en het plezier in zingen centraal. Zangervaring is niet nodig. Mee zingen? Klik hier.

Spelen voor je leven,  Theater Chaja
Theaterspelen kan je een enorm gevoel van vrijheid en ruimte geven. Je geïnspireerd voelen het leven te leven! Benieuwd? Klik hier.

Beelden voor je leven,  Beelden Chaja
Bij Beelden voor je Leven gaat het niet om ‘kunst maken’, maar om uitdrukking te geven aan wat er van binnen bij je leeft.  Beeldhouwen in hout of steen. Meer weten? Klik hier.

Schilderen voor je leven,  Schilderen Chaja
Naast zingen, spelen en beeldhouwen, schilderen we ook! Dit doen we in samenwerking met Atelier de Driepoot en Atelier Draagkracht in Beeld. Meer weten? Klik hier.

Workshops:
Er worden gedurende het gehele jaar verschillende workshops georganiseerd.
Tapas maken Meer weten? Klik hier.
Broodbakken Meer weten? Klik hier.
Mandala tekenen Meer weten?Klik hier.

Activiteiten Archief
Weten wat Stichting Chaja in het verleden heeft georganiseerd, gedaan of heeft mee gemaakt? Kijk in het activiteiten archief. Klik hier.

Exposities
Bekijk hier eens de exposities die Stichting Chaja heeft georganiseerd. Benieuwd? Klik hier.