Beelden voor je Leven

beeldhouwen-speksteen-brazilliaans beeldhouwen-raspen-vijlen-staal beeldhouwen-beitels-staal

Beelden voor je Leven
Beeldhouwen: volgens de meest letterlijke betekenis van het woord bewerkt een beeldhouwer met hamer en beitel steen of hout om er een beeld van te maken. Een uit harde materialen door wegnemen (hakken of houwen) gemaakt beeld noemt men een sculptuur.

Workshop “beeldhouwen in (spek)steen”
Uitgangspunt is het maken van een eigen beeld. Hierbij staan plezier in het laten ontstaan van een eigen “creatie” en het even helemaal vergeten van alles wat met ziekte en ziek zijn te maken heeft centraal. Soms komen tijdens het ontstaan van het beeld gevoelens naar boven die verbonden zijn met het ziekte/verwerkingsproces.

Beeldend kunstenaar Geert Ploegmakers gaat deze workshop in Oss voor Stichting Chaja verzorgen. De workshop zal bestaan uit 4 dagdelen (1 maal per week)
4 zaterdagochtenden van 9.30 – 12.30 uur.

Data:17 maart, 24 maart, 31 maart en 14 april 2018
Materiaalkosten: zijn niet bij de prijs inbegrepen. Stenen kosten € 2 per kilo
Kosten: voor de 4 dagdelen € 49,00 (inclusief koffie/thee)
Aantal deelnemers: maximaal 6-8 personen