Kanker in Beeld Korendag Regio Zuid

Korendag  Regio Zuid in theater De Lievekamp te Oss.

Op zaterdag 13 oktober 2018 vindt de jaarlijkse Korendag voor Regio Zuid plaats. Georganiseerd vanuit Stichting Kanker in Beeld. Alle koren “Zingen voor je Leven” zijn dit jaar voor het eerst opgedeeld in regio’s. Voorheen was er een landelijke Korendag, nu is er gekozen voor drie regionale dagen. Deze Korendag is voor Regio Zuid, voor de koren uit Maastricht, Eindhoven, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Ede, Tiel, Helmond en gast-stad Oss.
Alle Zingen voor je Leven koorleden uit  Regio Zuid, zijn op deze dag van harte welkom vanaf 09.30 uur in theater De Lievekamp te Oss. Het belooft weer een bijzondere muzikale dag te worden met optredens van de koren Regio Zuid, samen zingen en ervaringen uitwisselen onder het genot van een heerlijke lunch. Dit jaar is het programma rondom het thema LICHT.  Het belooft ook dit jaar weer een vrolijke en energievolle dag te worden!

Samen vieren we het leven tijdens de Korendag Regio Zuid. Iedereen is welkom, wel is aanmelden verplicht. De kosten voor deelname bedragen 15.50 euro per persoon voor de gehele dag. Dat is inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en diverse versnaperingen. Inloop vanaf 10.30 uur, met tijd voor koffie en thee. Het programma begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.  Als u erbij wilt zijn, graag via uw koor-coördinator inschrijven.

Zie ook film:  2013        2014     2016

Date(s) - 13/10/2018