Santa Run in Oss

Zaterdag 16 december Santa Run en kleurt het centrum van Oss weer rood. Doe jij ook mee? Het zou fantastisch zijn als jullie en je vrienden/bekenden mee lopen en een van de goede doelen ondersteunen.

De Santa Run is een vrolijke fun-loop voor deelnemers van alle leeftijden, verkleed als Kerstman of -vrouw. In veel steden worden deze Santa Runs gehouden, vaak met honderden deelnemers tegelijk. Het is een run maar er wordt ook gewandeld zodat iedereen kan meedoen.

Stichting Chaja is door beide Rotary clubs in Oss gekozen als een van de goede doelen, die zij steunen met de Santa Run, een 2,5 km lange fun-loop door het centrum van Oss. Je mag het parcours hardlopend of wandelend afleggen.

Dus schrijf je in en loop mee voor Stichting Chaja.
Het inschrijfbedrag is 10 euro p.p maar daar krijg je dan ook nog een echt Kerstmannenpak voor, gezelligheid en bij de Finish de Santa Run medaille en is het tijd voor een hapje en een drankje.
Aanmelden bij Stichting Chaja stichtingchaja@live.nl of op onderstaande website.

Voor meer details zie:

Date(s) - 16/12/2017