Lunchen bij ‘Little miss Perfect’

Heerlijk, gezond vegetarisch lunchen bij ‘Little miss Perfect’

Gezond vegetarisch lunchen kan in de Paulustuin als er minimaal acht deelnemers zijn.

Kosten bedragen 12,50 euro.
Datum: 27 mei (aanmelden vóór 20 mei).
Waar: Paulus  Oude Litherweg 2  5346 RT Oss
Tijd: 12.00 uur
Belangstellenden kunnen zich melden via stichtingchaja@live.nl en 12,50 euro overmaken op bankrekening NL50 INGB 0004962513 t.n.v. Stichting Chaja o.v.v. je naam en lunch 27 mei.

Rust en aandacht “Eten is een moment van rust en van aandacht voor elkaar. In de hectiek van de dag zijn dit soort momenten soms schaars.”
In dit kader verzorgt Anneloes Theunisse met haar bedrijf ‘Little miss Perfect’ lunches in een ongedwongen sfeer.
Haar bedrijf staat voor verrassend, vegetarisch en verantwoord. Dat betekent dat ze werkt met seizoens- en waar mogelijk streekgebonden producten, gebruik maakt van weinig geraffineerde suiker en veel werkt met groente, fruit en noten.