Samenloop voor Hoop Oss 22-23 juni 2019

samenloopSAMENLOOP VOOR HOOP OSS
SAVE THE DATE!!  22 en 23 juni 2019

Stichting Chaja en de organisatie van de Samenloop voor Hoop Oss werken samen aan het project Samenloop voor Hoop in Oss op 22 en 23 juni.

Stichting Chaja Oss onderschrijft en geeft praktische uitvoering aan een van de doelstellingen van het KWF, namelijk de kwaliteit van leven met en na kanker verbeteren en het leven vieren. Stichting Chaja doet dit al sinds 2007 in de regio Oss.

Uiteraard gaat Stichting Chaja weer meedoen met een team. Iedereen kan meelopen met Team Chaja. (nummer 56)

EREGAST:
Ben je zelf geconfronteerd met kanker dan kun je je ook aanmelden als eregast (zo noemt het KWF mensen die met kanker zijn geconfronteerd) dan is deelname gratis. Je schrijft je in als eregast en bij de opmerkingen zet je dat je meeloopt met Team Chaja.

In het kader van Samenloop voor Hoop Oss zijn er diverse activiteiten.
De activiteiten spelen zich af op cultureel, culinair, sportief en creatief gebied. Klik hier om het keuzeprogramma in te zien

Belangstelling om mee te lopen met ons Chaja Team of voor de eregasten activiteiten? Stuur dan een mail naar stichtingchaja@live.nl
of bel 06-39507185.