Chaja Theater

Spelen voor je Leven.1 Spelen voor je Leven2018-foto-chaja-theater
Chaja Theater “Spelen voor je Leven”

Theaterspelen kan je een enorm gevoel van vrijheid en ruimte geven. Met behulp van diverse theateroefeningen laat een professionele theatermaker je ervaren hoe je uit het niets iets kunt scheppen. Door je verbeelding aan te spreken, hoe je door theaterspelen vorm geeft aan wat er in je leeft en hoe je anderen en jezelf kunt verrassen.
Veel mensen die geconfronteerd zijn met kanker voelen behoefte aan vrije expressie om ervaringen te verwerken, uiting te geven aan wensen en gevoelens en afleiding te ondervinden van de grote zorgen van alle dag.  Voor hen is deze nieuwe Theatertraining in het leven geroepen. Iedereen, met en zonder spel ervaring, is welkom en kan zich op eigen tempo en niveau bewegen tijdens de dynamische bijeenkomsten. Er wordt gebruik gemaakt van oefeningen uit de theaterwereld. Doel is dat ieder deelnemer zich, na een plezierige bijeenkomst, ontspannen en een beetje ‘opgetild’ en flink geïnspireerd voelt het leven te leven. Tussenin is er een pauze in het gezellige Groene Engel café.
Voor een kleine impressie (2 korte filmpjes) klik hier.

Reactie deelnemer; “Ik kijk er enorm naar uit om weer te beginnen. Samen actief zijn onder begeleiding van een professionele regisseuse, die ons steeds met een enorme inzet en boordevol leuke ideeën weer enthousiast weet te maken. Door vooral improvisatie, maar ook allerlei andere spelvormen, kun je je gevoelens uiten, je ontspannen, samen lachen, je inspannen en ontspannen. Fijne uren waarin je niet bezig hoeft te zijn met je ziekte of zorgen, maar gewoon HEEL VEEL PLEZIER maken met elkaar.
Mijn ervaring is, dat ik daarna met een voldaan gevoel en meer energie naar huis ga.”

Data:  kijk in onze agenda
Tijd: Twee maal per maand op vrijdagmorgen van 9.30  tot 11.30 met uitloop tot 12.00 uur
Contributie:  € 45,- per halfjaar, inclusief koffie/thee. Dit bedrag is mogelijk dankzij sponsoring!
Kleding: makkelijke kleding.
Waar: In de theaterzaal van De Groene Engel Kruisstraat 15 5341 HA Oss
Theatercoach : Mevr. Wim Wijnakker
Aanmelden: email stichtingchaja@live.nl  of kom naar de Groene Engel, je bent altijd van harte welkom een keer vrijblijvend mee te komen doen. Wel fijn als dit van te voren even meldt via telnr. 06-81696461 mevr. Diny Tiebosch coördinator Chaja  Spelen voor je Leven of Stichting Chaja telnr. 06- 39507185.

Najaar 2014 is Chaja gestart met: Theater “Spelen voor je leven” en Omroep Brabant was bij de start. Lees en luister naar hun verslag…